כניסה
למנויות
צרו קשר

אורז מלא של אתי

אורז מלא של אתי
(ממליצה על האורז הבסמטי המלא)

 

רכיבים:

2  כוסות אורז בסמטי מלא

בצל

2 גזרים

מלח

 

אופן הכנה:

מטגנים בצל שלם קצוץ בשמן קנולה, לאחר שמתרכך 

מוסיפים 2 גזרים מגורדים ומטגנים עוד 2-3 דקות. התבשיל יצבע בצבע כתמתם מבשר טובות :) 

מסננים את האורז מהמים ומוסיפים לסיר עם הבצל והגזר. מוסיפים 2 כוסות מים רותחים ל-2 כוסות אורז מלא (מזכירה שהאורז כבר שרה במים). מכסים ומרתיחים כ-2 דקות. מעבירים לאש נמוכה עם מכסה סגור לחצי שעה. לזכור לבדוק את מצב הנוזלים ואם אחרי חצי שעה עדיין יש הרבה -   להגביר את האש. כשהאורז עדיין רטוב מעט לכבות את האש להמתין עם מכסה סגור עוד 5 דקות, להמליח בסיום עם 2 כפיות מלח (כפית על כל כוס).

 

איך נתייחס:

כל 3 כפות אורז הם מנת פחמימה

להאמין. לפעול. להגשים.